Panna cotta ar kafiju recepte

Panna cotta ar kafiju

🕔 11m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Piens
    150 mililitri
  • ēdamkarote ar nelielu kaudzīti Želatīns
    1 grams
  • Saldais krējums 35%
    200 mililitri
  • Cukurs
    60 grami
  • tējkarote bez kaudzes Šķīstošā kafija
    1 grams
  • Šokolāde glazūrai
    0 grami
  1. Aukstā pienā (50ml) ieber želatīnu un uzbriedina aptuveni 5 minūtes.
  2. Grāpītī ielej saldo krējumu, atlikušos 100ml pienu, ieber cukuru, kafiju un maisot silda, līdz gandrīz vārās, bet neuzvārīt.
  3. Kad grāpīša saturs ir uzsildījies, tad noņem no plīts un tur ielej uzbriedināto želatīnu, un aktīvi maisot to izšķīdina.
  4. Gatavo krēmu ielej sev izvēlētajos trauciņos, pagaida kamēr atdziest un tad liek ledusskapī, lai sacietē, vismaz 4 stundas.
  5. Pirms pasniegšanas, karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un to pārlej pār panna cottu, un pasniedz.