Aukstā zupa ar kefīru

Aukstā zupa ar kefīru. Recepte

Aukstā zupa ar kefīru

Aukstās zupas parādīšanās mājās uz pusdienu galda liecina par to, ka sākas siltais laiks un pavisam drīz būs vasara, un šis ir arī labs variants, kā izlietot Lieldienu olu kaujās vinnētās olas. Super labi garšo kopā ar apgrauzdētām maizītēm uz, kurām ir uzsmērēts sviests ar ķiplokiem un zaļumiem.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 10 minutes
Kopējais laiks 20 minutes

Ingredients
  

  • 1 l Kefīrs
  • 5 Olas
  • 1 burciņa Marinētas bietes
  • 1 garais vai vairāki mazie Svaigais gurķis
  • Dilles
  • Loki
  • 2 tējkarotes Sinepes
  • Sāls un pipari

Instructions
 

  • Izvāra cieti vārītas olas (aptuveni 10 minūtes vārītas) un atdzesē.
  • Grāpī vai lielā bļodā lej kefīru, ieber marinētās bietes ar visu marinādi, pievieno mazos gabaliņos sagrieztu gurķi, olas, dilles un lokus, pieliek sinepes, pieber sāli un piparus. Visu samaisa un gatavs.

Notes

Zupā kefīru var aizstāt arī ar parasto ūdeni, bet labāk, tad ņemt novārītu un atdzesētu.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top