Kaltētus ķiplokus vari aizstāt arī ar svaigiem sakapātiem ķiplokiem, kas dos vēl labāku garšu.
Visiederīgākie makaroni priekš šāda pagatavošanas veida ir spirālītes, jo to rieviņās saķeras gan garšvielas, gan siers.

Cepti makaroni ar sieru un daudz garšvielām
Dažreiz pusdienās gribas pagatavot, kaut ko ļoti, ļoti vienkāršu un daudz nedomājot, ko un kā, mēs nonākam pie varianta - makaroni ar sieru. Man ir piedāvājums, kā šo supervienkāršo un ierasto ēdienu padarīt īpaši garšīgu - sacep kraukšķīgus makaronus kopā ar daudz, daudz dažādām garšvielām.
Ingredients
- 300 g Makaroni
- 100 g Siers
- Dažādas garšvielas
- Mazliet eļļa cepšanai
Instructions
- Izvāri makaronus, bet tā, lai tie nav pārvārīti un sarīvē sieru.
- Izvārītos makaronus liec sakarsētā pannā cepties un kamēr cepas uzber visas savas mīļākās garšvielas. Es izmantoju - kaltētu tomātu granulas, kaltētus ķiplokus, pētersīļus, sāli, piparus, kūpinātas paprikas pulveri.
- Kad makaroni ir sacepušies, tad turpat pannā pārber pāri sieru un ļauj izkust.
- Gatavs!