Ja necepsi ilgāk par 10 – 12 minūtēm, tad cepumi sanāks mīksti.
Starp citu, ja cepumus cepsi kēksiņu formā, tad tie sanāks biezāki, jo neizplūdīs, un būs arī vienādas formas.
Lai nodrošinātos, ka mājās vienmēr ir, kaut kas salds, tad pagatavo mīklu vairāk un ieliec saldētavā, un cep jebkurā brīdī, kad sakārojas, kaut ko ļoti saldu.

Cepumi ar šokolādi
Cepumi ar šokolādi nekad nevar apnikt un ja vēl pašu gatavoti, tad vispār - mmmm, un šie ir tie cepumi, kas ideāli sader ar aukstu pienu.
Ingredients
- 110 g Sviests
- 160 g Milti
- 100 g Baltais cukurs
- 150 g Brūnais cukurs
- šķipsniņa Sāls
- 1/2 tējkarote Dzeramā soda
- 1 Ola
- 100 g Rūgtā šokolāde
Instructions
- Karstā ūdens peldē izkausē sviestu un samiksē to kopā ar balto un brūno cukuru, un sāli.
- Tad liec klāt olu un samiksē vēlreiz.
- Ar sietu iesijā miltus un dzeramo sodu, kārtīgi samaisi.
- Smalki sakapā šokolādi un iemaisi to mīklā.
- Bļodu ar mīklu apsedz ar pārtikas plēvi un liec ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Kad pastāvējusi, tad uz cepamās plāts liec nelielus mīklas pikucīšus ar palielām atstarpēm, jo cepumi izplūdīs, un cep 180 grādos 10 - 12 minūtes.