Šokolādes desa
🕔 15m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Sviests180 grami
-
Cepumi (selgas tipa)250 grami
-
Rūgtā šokolāde200 grami
-
Iebiezinātais piens ar cukuru200 grami
-
apviļāšanai Rūgtais kakao pulveris0 grami
- Liec karstā ūdens peldē kausēties kopā šokolādi un sviestu.
- Pa to laiku sadrupini palielās drupačās cepumus.
- Kad sviests un šokolāde izkusuši, tad liec klāt iebiezināto pienu un samiksē ar mikseri, pēc tam pieber cepumus un ar karoti iemaisi tos iekšā.
- Lai būtu vieglāk darboties, tad vari ielikt uz aptuveni 30 minūtēm bļodu ar masu ledusskapī, lai mazliet sacietē, taču vari darboties arī uzreiz.
- Izklāj mīklu uz pārtikas plēves un sarullē visu rullītī, kā bildē.
- Liec saldētavā uz 2 - 3 stundām.
- Pēc tam kad sasalis, nav nepieciešama speciāla atkausēšana, jo kad griezīsi un līdz tiksi pie ēšanas, tā jau būs kļuvusi mīkstāka.
- Kad izņem no saldētavas, tad iztin no plēves un apkaisi vai apviļā kakao pulverī, tas piešķirs papildus izskatīgumu.