Magoņu mini kēksiņi recepte

Magoņu mini kēksiņi

🕔 35m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Sviests
    115 grami
  • Cukurs
    100 grami
  • tējkarote Cepamais pulveris
    1 grams
  • tējkarote Dzeramā soda
    0 grami
  • liela Ola
    1 grams
  • Piens
    120 mililitri
  • Milti   (vislabāk konditorejas)
    160 grami
  • Magones
    30 grami
  • Šokolādes čipsi
    0 grami
  1. Mīkstu sviestu (istabas temperatūrā) sakuļ kārtīgi ar cukuru, līdz veidojas krēmīga konsistence.
  2. Citā bļodā sajauc sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sodu un pievieno sviesta un cukura masai. Visu kārtīgi samiksē.
  3. Saputo olu un piejauc mīklai, vēlreiz visu kopā saputo, pēc tam pielej pienu un atkal saputo.
  4. Beigās pieber magones un ja vēlas, tad šokolādes čipsus.
  5. Atļauj mīklai atpūsties 10 minūtes un tad pilda konditorejas maisiņā un pilda formiņās 2/3.
  6. Cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes jeb līdz augša kļūst brūnīga.