Makaronu sacepums

Sacepumu vari pārkaisīt ar pētersīļiem, dillēm un citiem garšaugiem. Garšos lieliski pasniedzot kopā ar svaigu tomātu.

Makaronu sacepums. Recepte

Makaronu sacepums

Ja arī tev garšo makaroni ar sieru, bet gribi kādu jaunu pagatavošanas un garšas veidu, tad man priekš tevis ir recepte ļoti garšīgām, sierīgām un vienkārši pagatavojamām pusdienām. Makaroni, garšvielas, divu veidu siers, šķiņķis, saldais krējums un cepeškrāsns - ideāla kombinācija. Es ticu, ka šī nebūs pēdējā reize, kad to gatavosi.
Sagatavošana 15 minutes
Gatavošana 15 minutes
Kopējais laiks 30 minutes

Ingredients
  

  • 400 g Makaroni mazie radziņi
  • 100 g Rīvēts cietais siers Džiugas
  • 125 g Mocarellas siers
  • 150 g Šķiņķis
  • 200 ml Saldais krējums 35%

Garšvielas

  • Sāls un pipari
  • Kaltēti ķiploki
  • Raudene
  • Baziliks

Instructions
 

  • Uzvāri makaronus, bet ne līdz galam, lai paliek mazliet cieti. Nolej ūdeni un kārtīgi noskalo zem auksta ūdens, lai nesalīp kopā.
  • Liec makaronus cepamtraukā.
  • Pārber ar sarīvētu cieto sieru, smalkos gabaliņos sagrieztu šķiņķi un garšvielām, kārtīgi visu samaisi, tad pārlej pāri saldo krējumu un samaisi vēlreiz.
  • Pa virsu liec mocarellas siera šķēlītes.
  • Visu liec cepeškrāsnī uz augšējā plaukta, lai siers apbrūninās un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes jeb līdz siers izkusis, un palicis brūngans.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top