Sacepumu vari pārkaisīt ar pētersīļiem, dillēm un citiem garšaugiem. Garšos lieliski pasniedzot kopā ar svaigu tomātu.

Makaronu sacepums
Ja arī tev garšo makaroni ar sieru, bet gribi kādu jaunu pagatavošanas un garšas veidu, tad man priekš tevis ir recepte ļoti garšīgām, sierīgām un vienkārši pagatavojamām pusdienām. Makaroni, garšvielas, divu veidu siers, šķiņķis, saldais krējums un cepeškrāsns - ideāla kombinācija. Es ticu, ka šī nebūs pēdējā reize, kad to gatavosi.
Ingredients
- 400 g Makaroni mazie radziņi
- 100 g Rīvēts cietais siers Džiugas
- 125 g Mocarellas siers
- 150 g Šķiņķis
- 200 ml Saldais krējums 35%
Garšvielas
- Sāls un pipari
- Kaltēti ķiploki
- Raudene
- Baziliks
Instructions
- Uzvāri makaronus, bet ne līdz galam, lai paliek mazliet cieti. Nolej ūdeni un kārtīgi noskalo zem auksta ūdens, lai nesalīp kopā.
- Liec makaronus cepamtraukā.
- Pārber ar sarīvētu cieto sieru, smalkos gabaliņos sagrieztu šķiņķi un garšvielām, kārtīgi visu samaisi, tad pārlej pāri saldo krējumu un samaisi vēlreiz.
- Pa virsu liec mocarellas siera šķēlītes.
- Visu liec cepeškrāsnī uz augšējā plaukta, lai siers apbrūninās un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes jeb līdz siers izkusis, un palicis brūngans.