Rauga mīklas magoņu un kokosa bulciņas recepte

Rauga mīklas magoņu un kokosa bulciņas

🕔 95m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 11
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Milti
    780 grami
  • tējkarote Sāls
    0 grami
  • ēdamkarotes + pildījumam Cukurs
    3 grami
  • Piens
    390 mililitri
  • Olas
    2 grami
  • ēdamkarotes Eļļa
    3 grami
  • paciņa   (14g Sausais raugs)
    1 grams
  • Ūdens
    50 mililitri
  • Rūgtā šokolāde glazūrai
    0 grami
  • Magones
    0 grami
  • Kokosriekstu skaidiņas
    0 grami
  1. Izsijā miltus, pieber 3 ēdamkarotes cukuru un sāli, to visu kārtīgi samaisa.
  2. Mazliet pasilda pienu, bet tikai tik, lai jūtams, ka ir silts.
  3. Glāzē ielej ūdeni un pievieno paciņu ar sauso raugu, samaisa un pagaida kamēr raugs izkusis.
  4. Pienu, 1 olu, eļļu un izkusušo raugu pievieno miltu maisījumam un visu kārtīgi samīca.
  5. Mīklu ļoti cītīgi mīca kādas 5 minūtes.
  6. Kad mīkla samīcīta, tad apsedz ar dvielīti un noliek siltā vietā uzrūgt aptuveni 50 minūtes, tad samīca vēlreiz un vēl uz kādām 15 minūtēm noliek maliņā parūgt.
  7. Kad mīkla gatava, tad to izrullē, uzsmērē otru olu, kas ir sakulta, tad pa virsu uzber cukuru un magones. Nākamai bulciņu partijai uzber kokosriekstu skaidiņas magoņu vietā.
  8. Mīklu sarullē rullītī un sagriež 2 - 3 cm biezos gabaliņos, liek uz cepamās plāts un nedaudz saplacina.
  9. Bulciņas liek ar pildījumu uz augšu (skatīt bildē).
  10. Cep 180 grādos aptuveni 14 minūtes jeb līdz ir palikušas brūnas.
  11. Pa to laiku karstā ūdens peldē izkausē šokolādi.
  12. Kad bulciņas gatavas, tad nedaudz pagaida līdz atdziest un uzklāj šokolādes glazūru, pēc tam noliek maliņā, lai glazūra var sacietēt.
  13. Gatavas ēšanai.