Salātiem vari pievienot vārītu olu un turku zirņus aizstāt ar vārītām pupiņām.

Svaigie salāti ar turku zirņiem
Vasaras noslēgums ir labākais laiks, kad gatavot svaigos salātus, jo ir pieejami daudzi svaigi dārzeņi un, lai salātus padarītu sātīgākus, pievieno turku zirņus. Būs ļoti, ļoti garšīgi.
Ingredients
- 2 lieli Tomāti
- 200 g Spināti
- 250 g Mocarellas siers
- 250 g Vārīti turku zirņi
- 5 Mazsālīti gurķīši
- Olīveļļa
- 1/4 Citrons
- Sāls
- Pipari
Instructions
- Bļodā liec turku zirņus, sagrieztus gurķīšus, tomātus, spinātus, sieru.
- Pārlej ar eļļu, izspiestu citrona sulu, uzber sāli un piparus.
- Visu samaisi un ēd uzreiz.