Šokolādes desa recepte

Šokolādes desa

🕔 15m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
    Pieejams   Ņamm+  
  • Sviests
    180 grami
  • Cepumi   (selgas tipa)
    250 grami
  • Rūgtā šokolāde
    200 grami
  • Iebiezinātais piens ar cukuru
    200 grami
  • apviļāšanai Rūgtais kakao pulveris
    0 grami
  1. Liec karstā ūdens peldē kausēties kopā šokolādi un sviestu.
  2. Pa to laiku sadrupini palielās drupačās cepumus.
  3. Kad sviests un šokolāde izkusuši, tad liec klāt iebiezināto pienu un samiksē ar mikseri, pēc tam pieber cepumus un ar karoti iemaisi tos iekšā.
  4. Lai būtu vieglāk darboties, tad vari ielikt uz aptuveni 30 minūtēm bļodu ar masu ledusskapī, lai mazliet sacietē, taču vari darboties arī uzreiz.
  5. Izklāj mīklu uz pārtikas plēves un sarullē visu rullītī, kā bildē.
  6. Liec saldētavā uz 2 - 3 stundām.
  7. Pēc tam kad sasalis, nav nepieciešama speciāla atkausēšana, jo kad griezīsi un līdz tiksi pie ēšanas, tā jau būs kļuvusi mīkstāka.
  8. Kad izņem no saldētavas, tad iztin no plēves un apkaisi vai apviļā kakao pulverī, tas piešķirs papildus izskatīgumu.