
Burkānu pankūkas
Lielu popularitāti mūsu un jūsu pankūku sarakstā ir iemantojušas dažādas saldās pankūkas un kartupeļu pankūkas, bet ko saki par burkānu pankūkām? Tās labi der arī kā pusdienu ēdiens, jo ir sātīgas. Pieliec klāt krējumu, salātus vai svaigus dārzeņus un gatavs.
Ingredients
- 100 g Pilngraudu kviešu milti
- 100 ml Piens
- 2 Olas
- 2 Burkāni
- šķipsniņa Sāls
Instructions
- Uz smalkas rīves sarīvē burkānus.
- Sakuļ olas, pievieno miltus un sāli, samaisa, tad pievieno pienu, samaisa un beigās pievieno burkānus.
- Visu cep uz sakarsētas pannas no abām pusēm.
Notes
No šāda sastāvdaļu daudzuma sanāks ap 8 - 10 pankūkām.