Gaļas bumbiņas ar spageti recepte

Gaļas bumbiņas ar spageti

🕔 45m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 13
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Spageti
    250 grami
  • Maltā gaļa
    500 grami
  • Angļu sinepes
    2 ēdamkarotes
  • Milti
    25 grami
  • Ola
    1 gabals
  • Sāls un pipari   (pēc garšas)
    1 grams
  • Raudene
    0.5 tējkarotes
  • Sīpols
    1 gabals
  • Ķiploku   (daiviņas)
    2 gabali
  • Tomāti savā sulā   (gabaliņos)
    800 grami
  • Lauru lapas   (3 lapiņas)
    1 grams
  • Svaigi pētersīļi
    20 grami
  • Eļļa cepšanai
    30 mililitri
  1. Uzvāri spageti, kad gatavi, tad nolej ūdeni, nomazgā ar aukstu ūdeni un aplej mazliet ar eļļu, tas neļaus tiem saķipt kopā.
  2. Pagatavo gaļas bumbiņas: Sajauc bļodā malto gaļu, sinepes, miltus, sāli, piparus un olu. No masas veido mazas gaļas bumbiņas, kuras apcep uz pannas no abām pusēm.
  3. Sakapā un sacep sīpolus un ķiplokus.
  4. Liec tos katlā, kurā gatavosi mērci un pieliec klāt tomātus savā sulā, pētersīļus, raudeni un lauru lapas.
  5. To visu uz lēnas uguns, pasutini 5 minūtes un tad liec iekšā saceptās gaļas bumbiņas, un sutini vēl aptuveni 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  6. Kad mērce sasutinājusies, tad iemaisi spageti un pasniedz.