Gaļas bumbiņas ar spageti

Gaļas bumbiņas ar spageti. Recepte

Gaļas bumbiņas ar spageti

Šis ir labs veids, kā vienkāršos spageti un kotletes pārvērst par nedaudz savādākām un ļoti garšīgām pusdienām.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 35 minutes
Kopējais laiks 45 minutes

Ingredients
  

  • 250 g Spageti
  • 500 g Maltā gaļa
  • 2 ēdamkarotes Angļu sinepes
  • 25 g Milti
  • 1 Ola
  • Sāls un pipari
  • Raudene
  • 1 Sīpols
  • 2 Ķiploku daiviņas
  • 800 g Tomāti savā sulā gabaliņos
  • 3 Lauru lapas
  • Svaigi pētersīļi
  • Eļļa cepšanai

Instructions
 

  • Uzvāri spageti, kad gatavi, tad nolej ūdeni, nomazgā ar aukstu ūdeni un aplej mazliet ar eļļu, tas neļaus tiem saķipt kopā.
  • Pagatavo gaļas bumbiņas: Sajauc bļodā malto gaļu, sinepes, miltus, sāli, piparus un olu. No masas veido mazas gaļas bumbiņas, kuras apcep uz pannas no abām pusēm.
  • Sakapā un sacep sīpolus un ķiplokus.
  • Liec tos katlā, kurā gatavosi mērci un pieliec klāt tomātus savā sulā, pētersīļus, raudeni un lauru lapas.
  • To visu uz lēnas uguns, pasutini 5 minūtes un tad liec iekšā saceptās gaļas bumbiņas, un sutini vēl aptuveni 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  • Kad mērce sasutinājusies, tad iemaisi spageti un pasniedz.

Video

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top