
Gaļas bumbiņas ar spageti
Šis ir labs veids, kā vienkāršos spageti un kotletes pārvērst par nedaudz savādākām un ļoti garšīgām pusdienām.
Ingredients
- 250 g Spageti
- 500 g Maltā gaļa
- 2 ēdamkarotes Angļu sinepes
- 25 g Milti
- 1 Ola
- Sāls un pipari
- Raudene
- 1 Sīpols
- 2 Ķiploku daiviņas
- 800 g Tomāti savā sulā gabaliņos
- 3 Lauru lapas
- Svaigi pētersīļi
- Eļļa cepšanai
Instructions
- Uzvāri spageti, kad gatavi, tad nolej ūdeni, nomazgā ar aukstu ūdeni un aplej mazliet ar eļļu, tas neļaus tiem saķipt kopā.
- Pagatavo gaļas bumbiņas: Sajauc bļodā malto gaļu, sinepes, miltus, sāli, piparus un olu. No masas veido mazas gaļas bumbiņas, kuras apcep uz pannas no abām pusēm.
- Sakapā un sacep sīpolus un ķiplokus.
- Liec tos katlā, kurā gatavosi mērci un pieliec klāt tomātus savā sulā, pētersīļus, raudeni un lauru lapas.
- To visu uz lēnas uguns, pasutini 5 minūtes un tad liec iekšā saceptās gaļas bumbiņas, un sutini vēl aptuveni 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
- Kad mērce sasutinājusies, tad iemaisi spageti un pasniedz.