Ķiploku grauzdiņu salāti

Kūpināts vistas giross salātiem piešķir izteiksmīgāku garšu un papildus sātīgumu, tāpēc, ja iepriekš šāds variants nav mēģināts, tad noteikti iesaku.

Ja salātus prasās asākus, tad piespied klāt ķiplokus.

Ķiploku grauzdiņu salāti

Ķiploku grauzdiņu salāti

Ķiploku grauzdiņu salāti ir tik ļoti visiem zināmi un garšīgi, bet man patīk izmainīt divas lietas šajos salātos - pielikt klāt kūpinātu vistas girosu un nekārtot kārtās, bet gan visu smuki samaisīt kopā. Vislabākie salāti sanāk no pašu gatavotiem Rupjmaizes ķiploku grauzdiņiem, bet laika taupīšanas nolūkos es šoreiz izmantoju veikalā nopērkamos.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 5 minutes
Kopējais laiks 15 minutes

Ingredients
  

  • 150 g Ķiploku grauzdiņi
  • 150 g Siers
  • 8 tomātiņi Ķiršu tomātiņi
  • 1 bundžiņa/280g Konservēta kukurūza
  • 3 gabali Kūpināti vistas girosi
  • 1 ēdamkarote Majonēze
  • 300 g Krējums 20%
  • buntīte Dilles
  • buntīte Loki
  • Sāls
  • Pipari

Instructions
 

  • Ņem bļodu un liec iekšā mazos gabaliņos sagrieztus ķiploku grauzdiņus, sarīvētu sieru, sagrieztu vistas girosu, šķēlītēs sagrieztus tomātiņus, kukurūzu bez sulas, sagrieztas dilles un lokus, sāli un piparus, krējumu un majonēzi.
  • Visu samaisi.
  • Ja vēlies, lai grauzdiņi kļūst mīkstāki, tad liec pagatavotos salātus uz vismaz stundu ledusskapī, lai viss savelkas un tad pasniedz.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top