
Skābu kāpostu zupa
Es nebiju domājusi, ka skābu kāpostu zupu pagatavot ir tik ļoti vienkārši, manā prātā, kaut kā vienmēr tas likās sarežģīts process līdz mana draudzene man pateica, ka tā it nemaz nav un es tagad varu pilnīgi piekrist, ka tā tiešām nav. Parasti šādu zupu vāra ar cūkgaļu vai liellopu gaļu, bet šoreiz tiks izmantoti vistu stilbiņi. Tātad rezultātā šī sanāk arī diezgan ekonomiska zupa un no piedāvātā sastāvdaļu daudzuma sanāks paliels, pilns grāpis ar garšīgu zupu.
Ingredients
- 830 g Skābēti kāposti
- 1,3 kg Kartupeļi
- 5 vidēji lieli Burkāni
- 5 Vistu stilbiņi
- Sāls un pipari
Instructions
- No vistu stilbiņiem vāra buljonu aptuveni 40 minūtes, pievienojot garšvielas.
- Kad stilbiņi savārījušies, tad ņem tos ārā un noloba gaļu no kauliņiem.
- Buljonā liek iekšā sagrieztus kartupeļus, sarīvētus burkānus un nolobīto gaļu, visu vāra līdz dārzeņi mīksti.
- Kad kartupeļi un burkāni ir mīksti, tad pievieno kāpostus un vēl nedaudz pavāra.
- Gatavs!