Var turēt protams arī mazāk un ēst jau pēc dažām stundām, bet galvenais mērķis ir cepumus padarīt mīkstus (nemēģini to paātrināt ar turēšanu kafijā ilgāk, sanāks kūka diezgan slapja no iekšpuses).
Receptē vari izmantot arī citu krēmsieru, bet, tad noteikti vajadzētu nogaršot vai nav nepieciešams vairāk cukura.

Tiramisu bez olām
Ingredients
- 200 g Cepumi
- 500 g Maskarpone krēmsiers
- 200 ml Saldais krējums 35%
- 60 g Cukurs
- 500 ml Stipra kafija
- 20 g Nesaldināts kakao pulveris
Instructions
- Pagatavo stipru kafiju un atdzesē. Kafiju vēlams ieliet kādā platākā traukā, lai ir ērti mērcēt cepumus.
- Saldo krējumu ar cukuru saputo līdz putukrējuma konsistencei, tad pievieno maskarpones sieru un vēlreiz kārtīgi saputo, lai sastāvdaļas kārtīgi sajaucas kopā.
- Ņem trauku, kurā gatavosi tiramisu.
- Kā pirmo kārtu iesmērē pagatavoto maskarpones siera krēmu, tad liec virsū cepumus, kas pamērcēti kafijā. (Cepumus kafijā ilgi nemērcē, dari to ātri - 1 sekunde no vienas puses un 1 sekunde no otras puses).
- Turpina kārtot krēms - cepumi - krēms.
- Beigās, kad cepumi un krēms ir salikti pa vietām pāri pārkaisi kakao. Par palīgu vari ņemt smalku sietiņu.
- Pārklāj trauku ar pārtikas plēvi vai foliju un liec ledusskapī uz naktī.