Vidū vari likt arī zaļumus – dilles, pētersīļus, lokus, ķiplokus

Gaļas bumbiņas rīvmaizē ar mocarellas sieru
Šīs gaļas bumbiņas pamatā ir līdzīgas kotletēm, tikai ar siera viducīti un mazliet kraukšķīgu garoziņu apkārt. Ja gribi, lai garoziņa ir pavisam kraukšķīga, tad izmanto rīvmaizi, kurai ir biezākas drupačas un cepšanas laikā izmanto vairāk eļļu.
Ingredients
- 700 g Maltā gaļa
- 1 Ola
- 1 ēdamkarote Milti
- 1 Sīpols
- 1 paciņa jeb ~ 120g Mocarellas siers
- Sāls un pipari
- Eļļa
- Rīvmaize
Instructions
- Sagatavo kotlešu masu - bļodā liec malto gaļu, olu, miltus, smalki sakapātu sīpolu, sāli un piparus - visu kārtīgi samīci kopā.
- Sagriez gabaliņos sieru.
- Ņem gaļas pikucīti un saplacini to, pa vidu tam ieliec siera gabaliņu, un aizloki ciet, veidojot apaļu kotleti. To atkārto līdz gaļa ir beigusies.
- Apviļā rīvmaizē un liec uz pannas cepties sakarsētā eļļā.
- Cep no abām pusēm uz vidējas liesmas līdz gatavs.